Активисти на партия „Възраждане“ свалиха украинския флаг от сградата на

...
Активисти на партия „Възраждане“ свалиха украинския флаг от сградата на
Коментари Харесай

Активисти на „Възраждане“ свалиха украинския флаг от сградата на Столичната община

Активисти на партия „ Възраждане “ смъкнаха украинския байрак от постройката на Столичната община.

„ Знамето бе свалено от двама незнайни в наличието на депутати на парламентарно показаната Възраждане. Вишка спря на „ Московска “ 334 и служащите чевръсто се изкачиха и започнаха демонтажа на украинското знаме. “ – оповестяват от общината.

Припомняме, флагът на Украйна беше подложен след законно взето решение на Столичната община.

„ Акцията бе следена от полиция, само че никой не се намеси. Засега е незнайно по какъв начин служащите са получили достъп до постройката на Московска 33 и безусловно бяха на балкона на кабинета на кмета на София - четвъртият човек в страната. “ – допълват от Столичната община.

При снощната акция за пакетиране на паметника на руската войска с украински и български знамена полицията също застана на страната на „ Възраждане “, които осуетиха провеждането на събитието. На хората на Костадин Костадинов, които нямаха позволение от общината, беше разрешено да окупират мястото, а уредниците на законното събитие не бяха позволени до паметника.

Междувременно стана ясно, че ръководителят на партията Костадин Костадинов заплашва кмета на столицата Йорданка Фандъкова със съд за „ държавна измяна “.
Очаква се реакцията на прокуратурата във връзка с тези нарушавания.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР