Акредитираните в България жени посланици поздравиха заместник министър-председателя по правосъдната

...
Акредитираните в България жени посланици поздравиха заместник министър-председателя по правосъдната
Коментари Харесай

Министър Захариева разговаря с жените посланици в България

Акредитираните в България дами посланици поздравиха заместител министър-председателя по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева за дейната външна политика.

Това оповестиха от пресцентъра на ведомството.

„ Вие освен сте от дребното дами министри на външните работи в света, само че и от дребното дами в попрището на дипломацията”, показаха те.

„ Не бива да се прави разлика сред мъже и дами политици или дипломати, тъй като по този начин изпадаме в другата крайност”, разяснява министър Захариева.

Според нея хората би трябвало да се правят оценка по качествата им.

Министър Захариева се срещна с дамите, ръководители на дипломатическите представителства на Азербайджан, Бразилия, Англия Виетнам, Индия, Израел, Република Южна Африка, Съединени американски щати, Унгария и Финландия. Те се събраха на чаша чай по покана на посланика на Обединеното кралство Ема Хопкинс в нейната резиденция.

По време на неофициалната среща Екатерина Захариева срещна събеседничките си с целите на идното Българско председателство на Съвета на Европейския съюз. Първият ни посланик уточни, че действителната европейска вероятност за хората и изключително младите от района е съществена цел на българското държавно управление.

Дамите разискаха и въпроса за бежанската рецесия. Те се сплотиха към мнението, че е належащо Европейски Съюз да работи за попречване на аргументите, които тласкат към Съюза хора, търсещи леговище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР