Ако застудяването на времето ви е подтикнало да похапвате повече

...
Ако застудяването на времето ви е подтикнало да похапвате повече
Коментари Харесай

Напрви това и ще отслабнеш наистина бързо

Ако захлаждането на времето ви е подтикнало да похапвате повече и към този момент с смут установявате, че обичаните дънки не ви стават, без суматоха. Има няколко лесни стъпки, които ще ви подсигуряват бързо намаляване.

Спортът, несъмнено, е наложителен, само че тук публикуваме няколко от най-базовите правила при храненето, които да следвате, в случай че желаете да свалите няколко кг.

Намалете количеството на обяда

Проучване на университет в Корнел потвърждава, че даже намаляването на порцията единствено на едно от яденията за деня оказва въздействие върху тежестта. Участвалите в проучването понижили грамажа на обяда си и ядели, колкото си желаят през останалата част от деня. В резултат те отслабнали, което потвърждава, че даже минималното понижаване на порциите оказва помощ за загубата на тегло. 



Пийте чаша вода сред храненията. Само една чаша ви е задоволителна, с цел да се притъпи чувството за апетит и да се усъвършенства храносмилането, а оттова да се спомогне и отслабването.

Излизайте на разходка след всяко хранене. Само 10 минути след хранене и преди малко изядените храни ще се усвояват по-добре.

" Не " на алкохола

Митът, че се пълнее единствено от бира, си е мит. Твърдият алкохол е извънредно калоричен и с цялостното му изключване от менюто се лишавате и от много съществено количество непотребни калории. Ще се изненадате какъв брой доста се пълнее от постоянна консумация на алкохол.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР