Ако за балканския мъж често чуваме да казват, че е

...
Ако за балканския мъж често чуваме да казват, че е
Коментари Харесай

Жената от Балканите - къщовницата, която от нищо може да направи и салата, и скандал!

Ако за балканския мъж постоянно чуваме да споделят, че е " мрачен балкански индивид ", дамата от тази част на света е светла, красива и блага... И освен това!

Събрахме за вас няколко качетства, които има красивата българка, сръбкиня, македонка, гъркиня и т. н.

Женствени по собствен си метод
                             

Жените от нашите географски ширини знаят две и двеста. Може да не носят " Гучи " и " Прада ", само че могат да вършат най-малко три неща по едно и също време - да вземат решение дилемите на детето, да работят онлайн, да готвят мусака... Да, те получават по-малко от мъжете си, само че това не им пречи да наподобяват по този начин, че всички да се обръщат след тях на улицата. Сами си вършат маникюра, тъй като " за какво би трябвало да дам 20 лв. на тази кльощавелка в мола ", само че пък са необикновено чаровни.

Те са секси, само че сигурно крият изненади

Според вас дали една американка може да смени кухня, да завинти кранчето в банята или да смени проклетата гума на колата? Нееее. Можем го единствено ние. Защото единствено ние знаем приказката за Неволята. Мен персонално тате ме е научил на куп потребни неща. Като да употребявам фазомер, отверка и още няколко значими за всяко домакинство инструмента. И ти можеш да върщиш съвсем всичко сама нали? Ето - значи си същинска балканска жена!

Комуникативни - да, само че никак не са лесни!

Само си помислете къде другаде сте срещали толкоз красиви, усмихнати и необятно скроени дами? Жена, с която можете да си изпиете ракията, да обсъдите обстановката в Украйна и по едно и също време с това да коментирате новия тоалет на Джей Ло? Ами няма да е в Америка, Азия или Скандинавието... Но тук, на Балканите, дамата ще ви вземе мозъка от пръв взор. И няма да се поколебае да ви отвърти един мощен пестник, в случай че решите, че сте минали втора база, до момента в който тя елементарни си бъбри с вас по другарски или съседски...
                             

Уважават положителните момчета

Мдааа, балканската жена обича мъжете, които имат една лява и една дясна ръка, знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран. Малко ли пъти сме ги изпращали на война. Знаем да ценим положителното качество. Балканската жена гледа с съмнение на момчетата с розови ризи и академични дипломи... Тя знае, че с цел да оцелее и да има качествено потомство, се нуждае от мъж, не от мамино синче.

 
                             

Тя е стопанка за знамение и приказ, само че и в любовта не е профан
 
                             

Жената на Балканите прави най-уникалните сарми, баници и катмички. Може да шие, бродира, да прави кисело зеле и вкусни питки... само че вечер, когато се прибере нейният мачо, може да му извади душата с памук... Без да е имала потребност да чете Камасутра или да гледа няколко нюанса в сиво...

Просто тъй като балканската жена е топла, буйна и умее да обича живота. И мъжа си, несъмнено!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР