Ако всяка нощ спим по 8 часа вместо само по

...
Ако всяка нощ спим по 8 часа вместо само по
Коментари Харесай

Удивителните промени, които настъпват в тялото ни след 8 часа сън

Ако всяка нощ спим по 8 часа вместо единствено по 6, в тялото ни настъпват невероятни промени.

Да, наясно сме, че времето в никакъв случай не стига. С днешния свръхзает метод на живот, постоянно точно времетоз а сън е това, от което режем, с цел да се оправим с всички отговорности. Но откакто прочетете това, ще се замислите дали си коства. Защото в случай че си осигурите 8 часа сън, всичко останало ще върви по-гладко, ще бъдете по-ефективни в работата си и в последна сметка ще спестите доста повече време, в сравнение с в случай че редовно будувате!

8 часа сън ни вършат ефикасни

Достатъчно сън значи, че дълготрайно се усъвършенстват фокусът, концентрацията и способността ни да позволяваме проблеми бързо и резултатно.

8 часа сън ни оказват помощ да научаваме нови неща

Паметта доста се усъвършенства, когато спим задоволително.

Да пиеш кафе и да миеш чиниите също е медитация

По-малък риск от напълняване

По време на съня, тялото ни синтезира хормона лептин. Функцията му е да контролира апетита, като подава навреме сигнал към мозъка, когато сме задоволително заситени. Недоспиването и надлежно дефицитът на лептин ни подготвят към преяждане. Затова и целесъобразните 8 часа сън оказват помощ да поддържаме килограмите си в норма.

По-добро въодушевление

Липсата на задоволително сън покачва равнищата на хормоните на напрежението в организма ни. В резултат човек е доста по-раздразнителен, нервозен, експлозивен и като цяло податлив към мрачни настроения.

Ето за какво е толкоз значимо да създадем нужното, с цел да спим задоволително, освен това постоянно!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР