Ако висшите мениджъри на един от най-перспективните проекти спешно бягат

...
Ако висшите мениджъри на един от най-перспективните проекти спешно бягат
Коментари Харесай

Богатите бягат от едно място. Световното зло ли е там?

Ако висшите мениджъри на един от най-перспективните планове незабавно бягат от Антарктида, това е мотив да се замислим.

А неотдавна двама първокласни експерти на Antarctica NZ подадоха оставка. Това са изпълнителният шеф на тази държавна организация Питър Бегс и членът на борда на шефовете Шарън Хънтър, съобщи уеб сайтът Новото знание, цитирайки новозеландското издание stuff.co.nz. То твърди, че аргументите за двете знакови оставки за  семейни условия. Но това е общоприетоо пояснение, изключително когато би трябвало да се прикрият други аргументи.

Още повече, че претекстът „ фамилни аргументи ”, написан по едно и също време от двамата най-важни специалисти в компанията, звучи доста необичайно в миг, когато стремително се обновява станция „ Скот “.

За Antarctica NZ това е доста значимо. Инвестицията е за 150 милиона $ и надали организацията би се разделила с лека ръка с ръка с хората, на които разчита за сполучливото й осъществяване.

Подобно тръгване, граничещо с бягство, заплашва както Бегс, по този начин и Хънтър с преустановяване на кариерите. И въпреки всичко те бягат.

И това не е първият случай на сходно бягство от Антарктида на висши мениджъри. Този просто стана прочут около плана на компанията за милиони щатски долари.

Любителите на конспирации незабавно припомниха, че преди години пенсионираният към този момент полковник от Военновъздушни сили на Съединени американски щати, някогашният астронавт на НАСА, Бъз Олдрин, написа в Twitter, че в Антарктида е концентрирано международното зло и че заради тази причина земляните са в смъртна заплаха.

Тогава мнозина го оповестиха за пропагандатор на подправени вести, само че астронавтът остана правилен на думите си. Какво е имал поради Олдрин можем единствено да гадаем, само че ето кое е странното:

В Антарктида непрекъснато вървят представители на международния хайлайф, да вземем за пример, някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Джон Кери е от честите гости.

Странните естествени аномалии през последните години освен зачестиха, само че се съпровождат и от електромагнитни талази, идващи от този мразовит континент, които не могат да бъдат обяснени от науката.

Посредством техниката за разкриване на скрити обекти чрез електромагнитни талази в микровълнов режим (т.нар.микровълново тестване), за трети следващ път бе открита мистериозна особеност идваща от Антарктика.

Първата вълнова особеност беше открита на 2 април 2017 година и обяснението е половинчато. Разбира се, всичко може да бъде оповестено за някакво съвпадане или случайност. Но въпросът остава открит.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР