Aко винаги сте се страхували дали електрическият ви скутер няма

...
Aко винаги сте се страхували дали електрическият ви скутер няма
Коментари Харесай

Соларен скутер елиминира нуждата от зарядно

Aко постоянно сте се страхували дали електрическият ви скутер няма да ви остави някъде, към този момент има решение - слънчев скутер S80 - първият електрически скутер, който не се нуждае от презареждане. 

Това е по този начин, тъй като е затрупан изцяли с фотоволтаични кафези. Разделен е на два панела с почти идентичен размер. Първият е инсталиран на кормилната колона, а вторият е инсталиран на основата.  
-->
Скутерът предлага сред 35 и 70 вата слънчева сила за презареждане на скутера. Като се има поради 468 Wh батерия на борда, това значи, че цялостното презареждане лишава сред 7 и 14 часа слънчева светлина.

За всеки, който употребява единствено половината от батерията на своя скутер всеки ден, това значи, че в никакъв случай няма да се постанова да я включвате в контакта! 

От страна на продуктивността, моторът е с мощ 350 W и предлага оптималната скорост от 25 км/ч. 

Скутерът разполага с вграден GPS за следене на местоположението и отбрана против кражба. Таблото на кормилото предлага всички данни за пътуването, от които може да се нуждаете, в това число скорост, изминато разстояние, заряд на батерията, икони на мигачи, знак за круиз надзор и даже светлина за инспекция на мотора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР