Ако вече сте се сдобили с всички онези дрехи и

...
Ако вече сте се сдобили с всички онези дрехи и
Коментари Харесай

22 шопинг находки от намалението в Zara Home, които ще освежат всеки дом

Ако към този момент сте се сдобили с всички тези облекла и аксесоари, които си бяхте набелязали от разпродажбите, и сте освежили летния или есенния си дрешник, то може би е време да добавите нещо ново и красиво в дома си. Може би пък сте от тези девойки, които избират да харчат повече за дребните елементи в интериора – като декоративни възглавници, ароматни свещи, цветни покривки, цветни принадлежности и елегантни помощни масички.

Точно по тази причина през днешния ден виртуално се пренасяме на едно обичано място –, макар че и в магазина им не пропущаме да се отбием, когато имаме път натам. В момента има огромни понижения и направихме една селекция от неща, които сигурно бихме желали да имаме в дома си – от подноса от ратан през дребните цветни чаши за чай или кафе до кошницата за бутилки от рафия.

С тези неща ще извършите терасата или градината си още по-прекрасно място за споделени мигове с другари или със фамилията. Но нямаше по какъв начин да не прибавим в кошницата си най-малко един комплект чаршафи, ароматизирани пръчици и елегантни аксесоари за банята. Е, прелестен шопинг, девойки!

 
Ето и още 27 хрумвания за дома от новия азбучник на IKEA

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР