Ако Васил Терзиев стане кмет на София, той ще се

...
Ако Васил Терзиев стане кмет на София, той ще се
Коментари Харесай

Партиен лидер разкри: Васил Терзиев ще бъде новия кандидат за премиер! Червените родове си искат властта

Ако Васил Терзиев стане кмет на София, той ще се опита да стане и новият министър председател. Това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.
Той се върна към приемането на сегашната Конституция преди 33 години.
„ В един плевел интервал, в който мощната с въздействието си върху обществото Българска комунистическа партия съумя да вкара младата и неопитна съпротива в лицето на Съюз на демократичните сили в клопката „ Велико Народно заседание “. Няма друга Източноевропейска страна, която да одобри първоначално промени в Конституцията. Изчакаха 2-3 години, видяха по какъв начин се реализират новите обществено-икономически връзки и тогава бяха признати новите конституции “, напомни той.
Според него, Глава 6 е основала предпоставки за безотговорност и опция политическата власт да се трансформира в икономическа.
„ И това беше осъществено „ превъзходно “. Примери ще ви дам – вървете в който и да е регионален град и вижте първи 20-30 компании по положение и благосъстояние. И ще видите техния произход. Не, няма „ наследник “ произход. Генезисът е на Държавна сигурност и на алената номенклатура. Сега, откакто съумяха да овладеят икономическата власт през всичките тези години, протягат ръка към политическата власт, издигайки внук и наследник на Държавна сигурност. И повярвайте ми, този, който се гласи да стане кмет на София, доста се надявам да не се случи, само че в случай че стане кмет – ще бъде новият претендент за министър-председател “, предвижда Румен Христов.
Лидерът на „ остарялата десница “ заключи, че задачата на старите червени родове е, откакто изцяло са овладели стопанската система, да си върнат и политиката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР