Ако трябва да бъдете описани с една дума, то тя

...
Ако трябва да бъдете описани с една дума, то тя
Коментари Харесай

Кристали - талисмани за зодия Водолей

Ако би трябвало да бъдете разказани с една дума, то тя е самостоятелни. Най-много цените свободата си и най-добре се чувствате измежду другари.

Аметист

Най-високо цененият камък в фамилията на кварца има доста свръхестествени сили. Носи шанс и мъдрост, обезпечава неизменност и пази от вълшебства. Засилва другарските настроения и оказва помощ в общуването с обич и изясненост. Аметистът е с виолетови нюанси, които съответстват с вибрацията на коронната чакра - енергиен център, който Водолеят употребява доста. Това са цветът и силата, които срутват скуката и разрешават да се вижда оттатък светското.

Розов кварц

Чудесен амулет за дамите Водолеи. Ще им помогне да се заобиколят с поклонници и положителни хора.

Аквамарин

Пази от кавги, а при разлъка съхранява любовта. Пазител на пътешественика.

Гранат

Ако Водолеят потъне прекалено много в умственото царство, гранатът ще му помогне да се върне в тялото посредством стимулиране на половата сила, пристрастеността, чувствеността и общата жизнеспособност. Приятелите са от огромно значение за Водолея, а този камък стабилизира взаимоотношенията и усилва известността. Насърчава триумфа в бизнеса.

Флуорит

Кръстен е на химичния детайл, който съдържа – флуор, и се среща в огромно многообразие от цветове – лилаво, зелено, жълто, синьо и други Наричан е камък на гения, което го свързва с новаторския знак Водолей. Помага да се мисли креативен и е доста удобен за научни и софтуерни проучвания - области, в които Водолеите блестят.

Известни персони

Владимир Димитров (Майстора), Стефан Стамболов, Атанас Буров, Христо Стоичков, Ванга, Моцарт, Шуберт, Менделсон, Мане, Моне, Байрон, Стендал, Чехов, Ромен Ролан, Жул Верн, Чарлз Дикенс, Жорж Сименон, Галилео Галилей, Николай Коперник, Чарлз Дарвин, Менделеев, Томас Едисон, Лагранж, Томас Мор, Борис Елцин
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР