Ако тази седмица се чудите как да разнообразите мързеливата неделя,

...
Ако тази седмица се чудите как да разнообразите мързеливата неделя,
Коментари Харесай

Уикенд маршрути: На неделен брънч в Jasmine Gastro Bar

Ако тази седмица се чудите по какъв начин да разнообразите мързеливата неделя, имаме една страхотна и доста вкусна концепция за вас. Отидете на Boozy брънч в Jasmine Gastro Bar на ул. " Г.С. Раковски " 114. Той се организира всяка неделя от 11 до 18 часа и ще ви предложи кулинарно прекарване в доста приятна атмосфера на фона на страхотна музика.

Менюто с храната е особено направено от Йоана Тодорова , финалист от предишния сезон на Master Chef, още позната като " кралицата на яйцата ". Йоана ще ви посрещне с усмивка и ще бъде в близост в случай че имате въпроси, или просто желаете да я поздравите за страхотната храна!

Задължително пробвайте яйцата Бенедикт с прошуто кото или пушена сьомга, авокадо тоста с бъркани яйца и карамелизирано масло, сандвича Крок Мадам и някой от десертите за крайна наслада. Разбира се менюто предлага още много апетитни ястия, от които ще може да изберете каквото ви се похапва.





За съвършения баланс сред храната и напитките се грижат барманите в Jasmine Gastro Bar, които са основали огромно и забавно меню от най-разнообразни коктейли. Ако пък виното е вашата пристрастеност постоянно можете да се обърнете към Явор, той на драго сърце ще ви спомага в избора на най-хубавото!

И последно, само че не и по значимост - музиката по време на неделния брънч се усилва към 14 часа, най-много на втория етаж, където зад пулта мястото заема Dj Andreas. За още повече въодушевление и сексапил на неделното на ден празненство към 15 часа се включва и тромпетистът Влади, който прави лайв импровизации на фона на звучащата музика.

Затова не пропускайте да изживеете Boozy брънча още тази неделя, няма да съжалявате въобще!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР