Ако страните от Запада увеличат подкрепата за украинската страна, примерно

...
Ако страните от Запада увеличат подкрепата за украинската страна, примерно
Коментари Харесай

Ген. Бен Ходжис: След 10 дни руснаците няма да могат повече да водят активни бойни действия в Украйна

Ако страните от Запада усилят поддръжката за украинската страна, примерно след към 10 дни в Украйна руснаците ще преминат точката, от която няма да има връщане обратно, по време на войната няма да могат да водят дейни военни дейности. 

В хода на войната в Украйна Русия мина от опълчване към безсилие - бомбардировка на градове, убийства на мирни поданици по пътищата, сподели някогашният командващ армията на Съединени американски щати в Европа, военачалник в оставка Бен Ходжис пред телевизията MSNBC, съобщи Блиц.

Според него, съперникът изпитва дефицит на персонален състав, време, а също по този начин и боеприпасите му са на изчерпване. 

" След към 10 дни... при изискване, че ние, Западът, освен продължи, само че и ускори снабдяването на украинските сили, с цел да има с какво да унищожават съветската артилерия, войска и да отразяват ракетните удари. При изискване, че ние създадем това, то след 10 дни руснаците ще преминат точката, от която няма връщане обратно, когато те повече няма да могат да водят дейни бойни дейности в тази война ", означи специалистът.  

Генералът счита, че украинската страна би трябвало да издържи дотогава, до момента в който устоят опциите на Русия. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР