Ако стигнем дотам да внесем проект на кабинет, което още

...
Ако стигнем дотам да внесем проект на кабинет, което още
Коментари Харесай

Мамин Минчев от ПП изръси тежка простотия, лидер на ГЕРБ изригна: Тресе ги нагон към задкулисие

„ Ако стигнем до такава степен да внесем план на кабинет, което още не сме решили, само че в случай че го създадем и цялата група на ГЕРБ го гласоподава, няма да се откажем, единствено тъй като ГЕРБ са дали своят вот „ за ”. Но няма по какъв начин да разпишем съдружно съглашение с тях “, разгласи пред Нова ТВ Никола Минчев от „ Продължаваме промяната ”.

Той акцентира, че вторият мандат не е на дневен ред.

„ В момента на дневен ред е връчването на първия мандат, да забележим по какъв начин ще подходят от ГЕРБ ”, сподели Минчев.

„ Управленска стратегия, под която да се подпишем и ние, и ГЕРБ, на процедура значи коалиция. Не сме подготвени на това ”, акцентира Никола Минчев.

Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов отхвърли тази концепция.

„ Няма по какъв начин да искаш поддръжка, без това да е подписано “, акцентира той.

„ Да не подписват нищо значи следното – вие ни подкрепяте, пазете ни гърба, пък ние ще си вършим каквото си желаеме, ще си вършим далаверите. Това е нахално ”, сподели Митов.

„ Водим борба да убедим част от политическата си конкуренция, че се намираме в народна власт, а тя има избрани правила. Не може да се вършат, че не виждат, че са изгубили изборите, че са изгубили доверието, хората са им споделили какво мислят за тях и тяхното ръководство. Опитваме се да им кажем, че когато би трябвало да се вземат решение съществени проблеми пред обществото, би трябвало да се работи отговорно, да се посочат цели и да се подпише някакво съглашение ”, разяснява още той.

„ Политическа партия не престават да се пробват да не поемат отговорност за личните си провали, отхвърлят да схванат какво е водачество, страна, по какъв начин се вземат решение проблеми. И се пробват да трансферират проблемите от болната на хубавичко глава ”, сподели Митов. Поведението на Политическа партия било „ несдържан, явен, прям нагон към задкулисие ”, счита още Митов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР