Ако сте веган и обичате ексцентричните партита, това събитие е

...
Ако сте веган и обичате ексцентричните партита, това събитие е
Коментари Харесай

`Голо` парти само за вегани срещу 88 долара

Ако сте веган и обичате ексцентричните празненства, това събитие е за вас. Достатъчно е да си заделите единствено 88 $ и да се съблете чисто голи и да се насладите на вкюсни веган деликатеси. Дрехите са неразрешени!

Идеята е на модела Чарли Ан Макс, а самите частни сбирки са наречени The Füde Dinner Experience.

Създателката и домакина ня събитието - Чарли Ан Макс, стартира да предлага услугата през 2020 година, а самото наслаждение коства 88 $. След като посрещне и утвърди гостите, всички те се събират, с цел да се насладят на „ освобождаващо пространство, което чества най-чистото ни „ аз “ посредством готвене на растителна основа, изкуство, голота и обич към себе си. “ 
                             

 

Домакинът Чарли Ан Макс стартира да предлага услугата през 2020 година, откогато съществува акаунта на събитията в Инстаграм. От тогава до в този момент то съумява да притегли хиляди посетители.

Първоначално посетителите идвали единствено с предложения. Но откакто известността на събитието повишена посредством обществените мрежи, към него почнали да прииждат хора от целия свят, споделя Чарли пред The New York Times.

Всяко едно настрана събитие се завърта към избрана тематика. За последната вечеря в Ню Йорк мотото било „ Приемане на вашите вътрешни ритми: с цел да може хората да се свържат с техните менструални цикли “. „ След цялостен час успокояващо дишане и мудни придвижвания, дамите се събрали към масата за хранене, покрита с коприна, сухи цветя и чаши с форма на дупе, и обсъждали менструацията си “, написа The New York Times.
                             

Обикновено гостите се събличат още с идването си на голото събитие. Тъй като няма специфична съблекалня, те ги закачат на стойка за облекла и закачалки в профил.

Най-често възрастта на гостите е от 20 до 60 години. За другите хора желанието да участват е подбудено от разнообразни аргументи – някои желаят да се усещат по-свързани със личните си тела, до момента в който други желаят да основат нови също толкоз освободени другари като тях.

За 41-годишната Росалина Вилануева това е бил метод да се свърже още веднъж със своето тяло, което се трансформирало, откакто родила първото си дете предходната година. 21-годишната Катрин Фракароли пък отишла на сходно празненство, за придобие по-голяма убеденост измежду обществото. 35-годишната Стефани Юрайб пък споделя пред изданието, че таман се върнала от Никарагуа, където практикувала церемонии с какао и тютюн искала „ да резервира тази сила “.

На “Голите “ събития нормално доминират дами. Но на тях могат да участват и мъже. Те обаче би трябвало да са особено предложени от предходни посетители.

Всички претенденти за събитието са задължени да попълнят формуляр, в който изясняват за какво желаят да участват на празненството. Във формуляра дават отговор и на въпрос за своята диетична ориентировка, както и дали са взели участие в „ каквито и да е произшествия, които биха могли да се смятат за несъответствуващи или неуважителни по време на голо или полуголо събитие “.

Всъщност концепцията на Чарли за сходно събитие се ражда още през 2014 година, когато тя и нейните съквартирантки инцидентно решили да се съблекат в жилището им в Бруклин и по този ексцентричен метод всички да прекарат времето си на празненството. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР