Ако сте решени през новата година да пестите повече и

...
Ако сте решени през новата година да пестите повече и
Коментари Харесай

4 прости навика, които ще ви направят по-богати през 2024-а

Ако сте решени през новата година да пестите повече и да разполагате с по-голям бюджет, в този момент е времето да започнете да работите в тази посока. От CNBC показват няколко елементарни навика, които при положение, че изградите, ще съумеете да постигнете това през 2024 година:

" Автоматизирайте " финансите си

Това поучава американският милионер Дейвид Бах. Той има поради отделените средства да бъдат автоматизирано ориентирани към сметката, в която спестявате или пък да бъдат непосредствено насочвани за покриване на заеми при съществуването на такива.

" Това е стъпката, която ще подсигурява, че няма да се неуспехите във финансов проект. Така в никакъв случай повече няма да забравите да платите някоя сметка или да пропуснете да спестите, тъй като по този начин няма да видите парите да бъдат превеждани от главната ви сметка към тази, в която спестявате ", изяснява той.
 Домакинствата не харчат насъбраните $2,7 трлн. спестявания
Домакинствата не харчат насъбраните $2,7 трлн. спестявания

Икономисти се надяваха, че скътаните пари ще поддържат стопанските системи

Инвестирайте всяка странична облага

Схващането, че човек би трябвало да разполага с огромен свободен капитал, с цел да стартира да влага, е неверно. Днес има мобилни приложения, които ви разрешават да влагате дребни суми, а извоюваните от това пари се влагат още веднъж и още веднъж.

Спестете и инвестирайте непредвидени приходи

Дали става въпрос за коледния бонус или за спомагателни средства, които идват от спомагателна активност, не прахосвайте тези пари с лека ръка. По-добре ги насочете към сметката ви за икономисване или пък към отговорности по кредитна карта или по някой заем.
 Затворена Европа: обилни спестявания, които няма къде да бъдат изхарчени
Затворена Европа: обилни спестявания, които няма къде да бъдат изхарчени

Надеждите за взрив напролет бяха попарени от мудната имунизация

Проследявайте харчовете си

Няма по какъв начин да изградите благосъстояние, в случай че повече пари излизат от портмонето ви, в сравнение с влизат в него. За да сте сигурни, че печелите повече, в сравнение с харчите, следете дневните си разноски. За задачата можете да употребявате и профилирани мобилни приложения или просто да записвате какво харчите в телефона си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР