Ако сте почитатели на Короната“, то тогава имаме новини. От

...
Ако сте почитатели на Короната“, то тогава имаме новини. От
Коментари Харесай

От „Короната“ търсят актриса за ролята на Кейт Мидълтън

Ако сте фенове на „ Короната “, то тогава имаме вести. От сериала са оповестили кастинг за актриса, която да изиграе младата Кейт Мидълтън. „ Това е в действителност значима роля в тази награждавана драма и търсим мощна образна аналогия ", пишат от “Variety ”.

Към обявата има и няколко фотоси на Мидълтън от началото на 2000-та година. Кастингите ни дават известна визия защо може да чакаме от сезон 5, който ще бъде сниман в Обединеното кралство този август. Макар продуцентите да не разкриват сюжетните линии авансово, евентуално става дума за самото начало през 2001 година, когато 19-годишният принц Уилям стартира да учи в Университета на „ Сейнт Андрю “в Шотландия, където се среща с бъдещата си брачна половинка Кейт Мидълтън. Уилям осъзнава за първи път, че Мидълтън е дамата за него, откакто тя дефилира на фешън ревю, облечена в черна рокля на студентско фешън ревю, напомнят от “Variety ”.

Сезон 5 на „ Короната “ ще се излъчи през ноември, като нов актьорски състав ще поеме щафетата, с цел да ни разреши да надникнем към кралското семейство през 1990-те. Предстои да видим Имелда Стонтън като кралица Елизабет, Джонатан Прайс като принц Филип, Лесли Манвил в ролята на принцеса Маргарет, Доминик Уест като принц Чарлз, Елизабет Дебики като принцеса Даяна и Оливия Уилямс като Камила Паркър Боулс. Джони Лий Милър пък ще изиграе някогашния английски министър председател Джон Мейджър.
 Кейт Мидълтън за родителството по време на локдаун


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР