Ако станем , най-после Народното събрание ще работи законово и

...
Ако станем , най-после Народното събрание ще работи законово и
Коментари Харесай

Балабанов: При президентска република ще има ясно независими власти


Ако станем , най-сетне Народното събрание ще работи законово и независимо. При една президентска република ще има ясно самостоятелни управляващи. Президентът в една президентска република ще може да назначава Министерски съвет, Народното събрание ще може да съществува независимо

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ Станислав Балабанов от „ ИТН “.

По-рано през днешния ден “Има подобен народ “ внесе съобщение в Народното събрание за провеждането на референдум по отношение на свикването на Велико Народно заседание и смяна на държавното ни устройство от парламентарна република към президентска.

Въпросът е дефиниран по следния метод: „ Подкрепяте ли производство на избори за Велико Народно заседание, което да реши въпросите за промени във формата на държавно ръководство от парламентарна република в президентска република? “.

„ Парламентарната република към този момент е изчерпана и това се доказваше всеки минал ден през последния 48-ия парламент. Колко червени линии бяха начертани, виждате каква беше патовата обстановка в Народното събрание – народните представители не можеха да изберат ръководител “, съобщи Балабанов.

По думите му страната е изпаднала в тежка конституционна рецесия.

„ Ние, като естествени и свободни български жители, разсъждаваме по какъв метод да търсим изхода, тъй като парламентарно показаните партии демонстрираха своите лица и те не са изключително приятни. Демокрацията ни разрешава да попитаме българските жители каква е волята им “, добави Балабанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР