Ако стане така, да ме няма, помнете ме с добро

...
Ако стане така, да ме няма, помнете ме с добро
Коментари Харесай

Лекар с коронавирус разплака България

Ако стане по този начин, да ме няма, помнете ме с положително и пазете България, написа във фейсбук доктор Милен Чолаков Страхува се, че болестта ще повали доста фамилни доктори
Лекар с ковид разплака България с разтърсващата си изповед. " Дадох всичко от себе си на болния човек, на Шумен, България и българския народ, които обичам от сърце. Ако стане по този начин, да ме няма, помнете ме с положително и пазете България ", написа във фейсбук доктор Милен Чолаков, фамилен доктор от Шумен.

Целият му пост гласи:

„ Днес ме одобриха в МБАЛ Шумен за лекуване на Ковид 19 + зараза.

Уведомявам всички мои близки, родственици, пациенти...и почитатели,че макар че не съм Доналд Тръмп ще се изцелявам,ще ме изпишат и отново ще се забележим. Ако това не стане....не е огромна загубата Ви нали! Бъдете живи и здрави и знайте, че в последната година бях Фамилен доктор и единствения съзнателен доброволец от ОПЛ в Област Шумен, който работи в МБАЛ и Неотложната помощ в Шумен, тъй като няма лекари, които да оказват помощ в този тежък за всички миг.

Дадох всичко от себе си на Болния човек, на Шумен, България и Българският народ, които обичам от сърце. Ако стане по този начин, да ме няма помнете ме с положително и пазете България!

Две смърти няма, без една не може! “

 

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР