Ако се установи, че служители на МВР са прикривали сигнали

...
Ако се установи, че служители на МВР са прикривали сигнали
Коментари Харесай

Ключови думи за психолога! Заканата на Демерджиев

Ако се откри, че чиновници на Министерство на вътрешните работи са прикривали сигнали против някогашния служител на реда, който простреля психолога Иван Владимиров, ще има осъдени. В това увери вътрешният министър Иван Демерджиев на посещаване в Пловдив, съобщи кореспондент на " Марица ".

В момента има формирана инспекция в Пето районно управление (на МВР) на Столична дирекция на вътрешните работи. Особеното обаче е, че тези голям брой тъжби и сигнали не са за закани за принуждение или разпра. Трябвало е да дадат индикация на полицейските чиновници, че може да ескалира спора.
-->
Нито една от тях не приказва за недоволство от физическа саморазправам още повече за закана за ликвидиране ", уточни той.

Министърът уточни, че стрелецът е бил чиновник в системата на Министерство на вътрешните работи преди повече от 20 години. " Въпросът, който слагаме е дали е трябвало да му бъде отнето оръжието. Ще има ограничения против хората, в случай че не се свършии тази работа ", увери вътрешният министър в Пловдив. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР