Ако се погледне в генезиса на сглобката“, нещо, което е

...
Ако се погледне в генезиса на сглобката“, нещо, което е
Коментари Харесай

Гроздан Караджов видя съдбата на сглобката, къде е проблемът

„ Ако се огледа в генезиса на „ сглобката “, нещо, което е заченато в грях към личните им гласоподаватели, няма по какъв начин да е устойчиво без значение какви благородни цели си слага. " Така депутатът от " ИТН " Гроздан Караджов разяснява размяната на рецензии сред Бойко Борисов и Кирил Петков от последните дни.

" Участниците в сглобката нямат доверие между тях. Резултатът от това ръководство е жалък и е цялостен неуспех “, изясни той, запитан дали ще издържи ръководството сегашните превратности.
-->
„ Ние бяхме подготвени да участваме в ръководство, в което не вземат участие Кирил Петков и Асен Василев, защото сме видели потенциала и некадърността на екипа на „ Продължаваме промяната “ да ръководят страната “, сподели още Гроздан Караджов.

Според него в новите условия на Агенция „ Пътна инфраструктура “, при новото управление, са заложени голям брой корупционни благоприятни условия. " Нашите поръчки бяха проверявани от българския клон на Асоциация „ Прозрачност без граници ”, то тук всевъзможен надзор е изхвърлен, тъй като външен инспектор щеше да каже, че те са с корупционен капацитет “, разкри Караджов, който е някогашен министър на районното развиване и благоустройството.

„ Пътищата бяха употребявани от Политическа партия, с цел да се маскира невъзможността да ръководят страната и тоталния срив, до който докара неприятният бюджет, който те предложиха по време на актуализацията. Ако реферирате към репликата, която през вчерашния ден Кирил Петков направи, казвайки, че пътищата евентуално могат да станат за причина за рухване на ръководството, е „ виновен негонен бяга “. Спорът сред ГЕРБ и Политическа партия не е за пътищата, а за кадровите предопределение “, уточни той.

„ Изведнъж се появява тематиката за пътищата. Кирил Петков споделя, че те са електронни и обществени за първи път, на най-ниска цена и са по почтени условия. И трите неща не са правилни. Чиста неистина е. Една групичка компании от край време е абонирана за всички пари, които се дават за ремонт, поддръжка и строителство. Тази групичка е узурпирала всички пътни планове. Моят екип създаде метод, по който ние да ги изложим на същинска конкуренция “, добави Караджов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР