Ако се чудите каква зодия е даден човек, по-долу ще

...
Ако се чудите каква зодия е даден човек, по-долу ще
Коментари Харесай

От кога до кога са зодиите?

Ако се чудите каква зодия е даден човек, по-долу ще разберете по отношение на рождената му дата. А също по този начин и кои са главните му характерности.
Овен (21 март – 19 април)

Овенът неслучайно е първият знак в Зодиака. Има дебелоглав, само че не и завист. Той е самоуверен и доста упорит. Влюбва се бързо и обича дълго време. Старае се да е в центъра на вниманието.
Телец (20 април – 20 май)

Не разрешава на никого и нищо да го попречва и да го кара да мисли, че не може да реализира обещано нещо. Успехите рядко ги възгордяват, нормално са крепко стъпили на земята. Трудно си трансформират мнението.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Имат навика да скачат безогледно от едно нещо на друго. Обикновено са обществени хора, само че са доста тихи и резервирани около хора, които не харесват. Лавират сред двете крайности – от време на време мислят единствено за това какво биха си помислили другите, само че в останалите случаи ни минимум не ги интересува.

Рак (21 юни – 22 юли)

Най-важно за Рака е фамилията. Чувствата са на напред във времето и освен неговите. Характеризира се с изменчиво въодушевление и усеща. Креативен, обича да измисля нови неща. Не разрешава несериозно отношение към доверието и уважението.

Лъв (23 юли – 22 август)

Прощава, само че не не помни. Екстравагантността и пристрастеността са мощните му страни. Обича да лети високо, където другите не могат. Силно претърпява непознатите думи и действия. Вниманието на близките го зарежда, по тази причина го търси непременно.

Дева (23 август – 22 септември)

Тя е перфекционист, желае всичко да е изрядно, нито един подробност няма да пропусне. Девата е фен на сарказма и черния комизъм. Съчетава грижа и деловитост. Обича да управлява и мъчно приема рецензия.


Везни (23 септември – 22 октомври)

Винаги търсят естетика и баланс във всичко. В сърцата им има толкоз доста обич. Главите им постоянно са в облаците. Естествено очарователни, постоянно получават това, което желаят, без да ядосват никого през това време.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Отличен детектив, не пропуща нищо, обожава всичко загадъчно. Изключително лоялен знак, в никакъв случай не прости измяната. Темпераментен, податлив е към кавги.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Мрази да седи на едно място и обича да пътешества. Често се провокира, това го стимулира. Обича да се забавлява, адреналина и постоянно се впуска във вълнуващи завършения.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Предпочита да вижда откровеност и лоялност до себе си. Той е доста недоверчив, мъчно разкрива себе си и му би трябвало доста време, с цел да допусне някого. Амбицията на Козирога е нещо доста огромно. Оценява тези, които знаят по какъв начин да се оправят.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Страхотен другар и постоянно е подготвен да помогне, когато имате потребност. Опитва се да направи света към себе си по-светъл и по-добър. Водолеят е любопитен и обича да се учи.

Риби (19 февруари – 20 март)

Те са привързани, елементарно се влюбват, отдават се на връзки. Затова постоянно са разочаровани и страдат. Винаги откровени и съпричастни. Не е нужно да се страхувате, че ще изневерят. Те обичат да мечтаят, пресъздават.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР