Ако пуснат близнаците от Цалапица от ареста, аз ще им

...
Ако пуснат близнаците от Цалапица от ареста, аз ще им
Коментари Харесай

Инфарктни часове за близнаците от Цалапица, чичото на Митко се закани: Аз ще им изпълня присъдите!

„ Ако пуснат близнаците от Цалапица от ареста, аз ще им извърша присъдите. Щом няма правораздаване, ще взема нещата в свои ръце. Аз няма какво да изгубвам. Това сподели чичото на убития Митко, Пейчо Малинов, който сега участва на митинг на жителите на селото пред Съдебната палата, съобщи кореспондент на „ Марица “.
Около 50 души са се събрали пред съда, с цел да желаят обективни присъди и смяна в обвиняването на близнаците Валентин и Борислав Динкови.
„ Да не ги пускат от ареста. Искаме да ги обвинят като съучастници, а не като укриватели, както в сега. Единият близнак е участвал на зверството, в забравянето и прикриването на следите. Ако не е бил близнакът Борислав, нямаше да се стигне до среща сред Митко и Рангел Бизюрев “, разясняват протестиращите.
Те желаят нов следствен опит, който да разкрие цялата истина, както и близнаците да опишат какви се е случило в действителност.
„ Не мога да приема, че дете може да бъде убито и изхвърлено на боклука. Имаме ликвидиране и изхвърляне на сметището. Майката би трябвало да се оправи с тъгата, да превъзмогне и срама, че синът е заровен на бунишето. Тя не може да преглътне този позор и срам. Дори и най-големите нарушители не ги изхвърлят на сметището “, сподели жителка на Цалапица.
Почернената майка Атанаска Бакалова изиска целият случай да бъде трансфериран на Окръжната прокуратура.
В този миг съдът гледа мярката на близнаците Валентин и Борислав Динкови.
След това митингът ще се придвижи пред прокуратурата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР