Ако проведете социален експеримент и раздадете еднакво количество пари на

...
Ако проведете социален експеримент и раздадете еднакво количество пари на
Коментари Харесай

Как да си изработим навик да живеем в богатство и изобилие?

Ако проведете обществен опит и раздадете еднообразно количество пари на бедните и богатите, то след известно време богатите ще станат още по-богати, а бедните още по-бедни! Защо?

Причината е в мисленето и в навика. Навикът да си безпаричен! Парите зло ли са или не са зло? Да забележим какво в действителност е злото – благосъстоянието или бедността? Парите сами по себе си не предизвикват нищо неприятно на хората, само че хората са предизвикали доста проблеми поради парите. Парите ли са отговорни за това, че хората не могат да управляват себе си или парите си?

Но бедността изрично е зло! Бедността не е недостатък, несъмнено и не е срамно да си безпаричен, срамно е да си на ниска цена! (някой го беше казал).

Нагласата за беднотия и настройката за благосъстояние

И бедността има своите си привички. Бедността развращава хората доста, доста повече от благосъстоянието. Богатството изисква отговорност, мощ на духа, воля, креативност и доста други качества. Бедността отстранява всяка отговорност и отговорности от вас. И огромните пари, и цялостното им неявяване дават независимост. Какви привички оформя настройката за бедността?

1. Спестяване за черни дни

Но какъв е черният ден? Черен ден е, когато всичко е в черно, т.е. това е гибелта. В други култури може в началото да е имало друго значение, само че за нас черното е печал. Следователно спестяването за черни дни е привличане на злощастие, а вземането на пари оттова по-късно също води до злополучие, както споделят старите хора.

Накратко, това е неприятен табиет. Ако желаете да спестявате и да имате нещо, спестявайте за съответни цели, тогава Вселената ще ви помогне!

2. Постоянно ссе стискате, търсете по-евтини места, радвате се, когато спестявате от себе си!

Така демонстрираме на Вселената, че обичаме да се отхвърляме от себе си, откакто сме толкоз щастливи от спестяването, би трябвало да увеличим тази наслада и да вземем за пример да… понижим заплатите. Вселената има положително възприятие за комизъм.

3. Купувате не това, което желаете, а това, което ми е по джоба

Често този табиет се основава от родителите, когато икономисват от децата, тъй като те по този начин или другояче ще пораснат, за какво да им купуват хубави неща и така нататък. А децата схващат това като: аз не съм заслужен да имам това, което желая. И откакто станат възрастни те не престават да излъчват такава конфигурация във Вселената. Вселената, силата на безусловната обич, работи съгласно закона за привличането и укрепва нашите откровени вярвания и стремежи – добре щом си неподобаващ тогава ще вдигнем цените още повече, тъй че да не купувате въобще.

Но е допустимо и по различен метод, когато се разтоварим тази конфигурация от подсъзнанието - аз не съм достоен/а. Веднага стартират да идват пари и дарове от разнообразни източници!



4. Навикът да се оплакваш от живота при всяка опция!

Наистина ли сте толкоз нещастна и бедена, колкото желаете да изглеждате? Нямаш какво да ядеш ли, няма къде да живееш ли, неработоспособен ли си? Когато кажем, че нямаме пари, ние несъзнателно го излъчваме като наше предпочитание, освен това като към този момент изпълнено, а в отговор получаваме 33 несгоди. Но постоянно този табиет се основава на отрицателни вярвания: съчувствай ми и ми помогни.

5. И най-важното - избягвате отговорността!

Всички са ми отговорни, че съм безпаричен, единствено не и аз! Правителството, президентът, шефът е простак, родителите ми, тъй като са живели оскъдно, децата са паразити и така нататък, и така нататък Веднъж един човек пристигна на консултация с молба за пари. И в един от диалозите сподели: вие по какъв начин мислите, че не е отговорен министър председателят, че пребивавам толкоз зле? Но министър председателят най-вероятно не знае, че съществувате, тъй че би трябвало да излезете сами, да извършите нещо или, в краен случай, да кажете на премиера какво желаете. Но какво да извършите, в случай че такива привички са заседнали във вас, с цел да започнете да ставате по-богати?

Бедността е неприятен табиет, развиван от генерации

От друга страна, всеки табиет може да бъде заличен за 21 дни. И по този начин по какъв начин да формираме табиет да живеем в обилие?

Харчете парите си с признателност към себе си за това, което парите ви са основали, с признателност към продавачите, че имат това, което желаете да си купите, към Вселената, за всички благоприятни условия. Започнете да водите дневник на благодарността и ще привлечете тази мощна сила в живота си! Притокът на пари е обвързван с количеството сила, което сте в положение да генерирате и пуснете в живота си. Таванът на парите зависи директно от енергийния ви капацитет и това не е нищо друго с изключение на воля, дух, религия в себе си и вашите сили и несъмнено, благоденствие на равнище физическо тяло.
Ако нямате мощ тогава ще ви е мъчно да издържите на паричната сила.



Анализирайте защо харчите силата си

За отвращение от обстановката или за творчество? За фантазии и обмисляне на бъдещето или за умствена дъвка на предишното, за надзор над други хора? Имате ли задоволително физическа интензивност и спазвате ли здравословна диета? Тренирайте волята си, увеличете физическата си интензивност!

И не забравяйте, че където е вниманието ви там е и силата! Прякото фокусиране към бъдещето, към трансформацията на сегашното, към творчеството, изобилието от хрумвания също може да заведе до благосъстоянието.



Поемете отговорност за себе си и парите си!

Робърт Кийосаки споделя, че мисленето на милионера се отличава на първо място с отговорност. Богатият човек не има вяра, че някой би трябвало да основава пари за него, той самичък ги основава. Бедният човек се опасява да поеме отговорност и е подвластен от някой, който може да му даде пари.

Опитайте се да водите доклад за разноските и приходите си за 1 месец, започнете да спестявате най-малко 20 лв. дневно, тъй че мозъкът да свикне с обстоятелството, че имате пари и за икономисване. Спрете да обвинявате другите, че нямате пари. Всеки път се запитвайте какво направих през днешния ден, с цел да стана по-богат, да повиша интензивността на силата си? Не забравяйте, че парите идват при нас от хората. Затова е толкоз значимо по какъв начин се отнасяш към хората и какво мислиш за парите на хората.

Ако мислиш неприятно за хората те не се свързват с теб. Ако мислиш, че хората нямат пари, тогава такива хора ще дойдат при теб. Фокусирайте се върху сполучливите, изучавайте техния опит, търсете нови познания. Спрете да се оплаквате и да казвате, че нямате пари, харчете пари за себе си, угаждайте си най-малко с дребни неща. В последна сметка, когато харчите всичките си пари за другите, мозъкът стопира да основава пари и минава в енергоспестяващ режим, силата пада, а по-късно и финансовият потенциал. Не мислете какво ще стане, в случай че нямате пари. Ако въпреки всичко се уплашите, кажете три пъти: анулирам, анулирам, анулирам!

Винаги има пари, а в нашия свят има обилие от пари. Трябва единствено да ги вземете и има доста способи да ги вземете. Когато си позволите да получавате пари просто по този начин, да печелите по различен метод, парите ще стартират да идват от разнообразни източници.

Напишете незабавно:

1) Какво не харесвате в живота си?
2) Какъв желаете да бъде?
3) Представете си, че към този момент го имате, концентрирайте се върху това възприятие, запомнете го.
4) Подсилете това възприятие с деяние, би трябвало да е деяние от вътрешен глас, ново деяние, което ви въодушевява, слушайте Вселената и тя ще ви подскаже!
5) Всички вие сте на пътя към изобилието!

И най-важното, с цел да започнете да живеете по друг метод, започнете да вършиме други неща! Правете други дейности в продължение на 21 дни и вие сами няма да забележите по какъв начин животът ви ще се промени! Просто започнете не от на следващия ден, а тъкмо в този момент.

Да, и дейностите ви би трябвало да ви въодушевяват!

econet
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР