Ако “Продължаваме Промяната не внесе кабинет с втория мандат, ще

...
Ако “Продължаваме Промяната не внесе кабинет с втория мандат, ще
Коментари Харесай

Иван Иванов: Ако ПП не внесе кабинет, ще понесе сериозни негативни последствия

Ако “Продължаваме Промяната ” не внесе кабинет с втория мандат, ще понесе съществени отрицателни последици. Това съобщи Иван Иванов от Българска социалистическа партия в студиото на “Офанзива ” по NOVA NEWS. “ПП явно са разбрали значимостта на тежестта, която има това тяхно обвързване да сформират държавно управление с втория мандат ”, добави Иванов. 

 

Той бе безапелационен, че в случай че от партията слагат ултиматуми на Българска социалистическа партия те няма да поддържат кабинет с втория мандат. Но уточни, че доста от целите им съответстват. Като такива той изброи: МРЗ, обществените задължения на страната, преизчисляването на пенсиите, увеличение на приходите. 

 

Иванов съобщи - Българска социалистическа партия няма да отстъпи от смесеното гласоподаване. “Мисля, че Политическа партия подхождат вярно като оставят на страни този въпрос, тъй като той авансово ще обрече на крах сходни диалози, а те за тях са извънредно значими ”, сподели депутатът.

 

Възможно ли е съглашение сред Политическа партия, Демократична България и БПС за целите, които си слагат партиите при вероятно бъдещо държавно управление, отпред с учен Денков - съгласно Иванов е “нормално и редно ” БПС да го изиска. 
 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР