Ако през лятото обожавахме да я носим на плажа вместо

...
Ако през лятото обожавахме да я носим на плажа вместо
Коментари Харесай

3 начина как да носим бяла риза през зимата

Ако през лятото обожавахме да я носим на плажа вместо лятна рокля, то през зимата обичаната ни бяла риза влиза в нови функции – от време на време основна, от време на време второстепенна, само че постоянно с задоволително блестящо наличие в. И в случай че още нямате най-малко една в дрешника си или просто имате потребност от нова (защото знаем бялото какъв брой капризно е за поддържане), по време на разпродажбите се откриват положителни благоприятни условия да си вземете хубава и качествена риза на добра цена. Ние сме си харесали най-малко няколко модела в

Един от класическите разновидности да я включим в зимните си аутфити, е като я носим под пуловер, когато от нея виждаме единствено яката или единствено долната част, а от време на време и двете. По този метод съумяваме да освежим и метода, по който наподобяват пуловерите в стайлинга ни, изключително в случай че са в Въпреки че и при по-ярките бялата риза би се вписала доста добре.



Друг обичаен метод е да я носим под блейзър, изключително когато би трябвало да следваме някакъв по-строг. Въпреки че в случай че сменяем панталона с дънки, би се получила прелестна композиция и за почивните дни. Тогава можем да заменяме блейзъра с някоя дебела жилетка.



От предходната зима обаче фешънистите ни демонстрират, че има по какъв начин да я носим, без да умираме от мраз и в това време тя да бъде в основната роля. Достатъчно е под нея да сложим фина поло блуза, без значение в какъв цвят ще бъде тя. Това е част от обичаното наслоение, до което се постанова да прибягваме при минусови температури. Като върху ризата може да се постави и Съчетание, в което намираме цялостен баланс сред комфорт и жанр.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР