Ако предложението ни за 1 лв. партийна субсидия не събере

...
Ако предложението ни за 1 лв. партийна субсидия не събере
Коментари Харесай

ГЕРБ търсят подкрепа за левчето субсидия

Ако предлагането ни за 1 лева партийна дотация не събере задоволителна поддръжка, сме склонни на диалози, каквито ще предизвикват сътрудниците ни от " Обединени патриоти ". Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова по отношение на партийните дотации, представена от Агенция Фокус.

" Нашата позиция не се е трансформирала, както и през вчерашния ден стана известно от изказването на премиера и ръководител на нашата партия след консултациите с нашите съдружни сътрудници. Ние твърдо стоим зад позицията си и решенията на Министерски съвет за 1 лева партийна дотация подобен, какъвто беше вотът на българските жители ", сподели Атанасова и напомни за референдума, при който 2,5 млн. души са дали отговор с " да " на въпроса за дотациите.

" Ние сме 95 народни представители в парламент от 240. Ако нашето предложение не събере задоволителна поддръжка в пленарна зала, виждаме, че само " Воля " декларират, че ще поддържат 1 лева, сме склонни на диалози, каквито ще предизвикват сътрудниците ни от " Обединени патриоти " през тази седмица ", посочи още Атанасова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР