Ако поне веднъж сте плащали с помощта на своя смартфон

...
Ако поне веднъж сте плащали с помощта на своя смартфон
Коментари Харесай

Google стартира новата онлайн разплащателна услуга Pay with Google

Ако най-малко един път сте плащали благодарение на своя смарт телефон или таблет, сигурно знаете, какъв брой дразнещо е попълването на другите полета. Често е належащо запълването на значително форми, а в случай че сесията завърши или е позволена неточност, всичко би трябвало да стартира изначало.
Съобразявайки се с всичко това Гугъл публично показа онлайн услугата Pay with Гугъл . Това е нов метод за разплащане в уеб-сайтовете без потреблението на Android Pay.

В Pay with Гугъл е допустимо да се употребява всякаква дебитна или кредитна карта, която сте прикачили към своя акаунт. Гугъл дава на ритейлъра информацията за заплащането и адреса за доставка, при което не се постанова въвеждането на спомагателен текст. Продавачът обработва всички елементи, както с всяка друга покупка.



Засега новата разплащателна система Pay with Гугъл работи с 15 огромни компании и последователно ще бъдат включвани нови.

Специално за разработчиците, Гугъл разгласява подробна документи, включваща информация, по какъв начин най-бързо да се стартира работа с Гугъл Payment API и да се добави съответната функционалност в уебсайт или приложение. Реализацията на Pay with Гугъл е напълно лесна, потреблението на нейните функционалности е гратис, а при осъществяване на транзакциите няма такси или комисионни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР