Ако обичате самолети, но никога не сте карали нито един,

...
Ако обичате самолети, но никога не сте карали нито един,
Коментари Харесай

Японски хотел оборудва стая с пълен летателен симулатор

Ако обичате самолети, само че в никакъв случай не сте карали нито един, този хотел в Токио може да ви предложи… сходно прекарване. Haneda Excel Hotel Tokyu , който е обвързван с Втори терминал с Международното летище Ханеда в японската столица, предлага специфична VIP двойна стая. В нея се обитава идентична имитация на самолетна кабина. Освен това тя фактически може да се употребява за виртуални прекарвания посредством летателен симулатор. Дизайнът на кабината е заимстван от аероплан модел Boeing 737-800.

Като основна атракция на хотела, кабината може да се резервира чрез няколко разнообразни проекта. Можете да я запазите за следобеден „полет“ за час и половина. В проекта влиза и инструктор, който да ви преведе по маршрута сред Ханеда и летището в Осака в симулатора. Преживяването ще ви коства 30 хиляди японски йени (~275 американски долара). Отделно от това стаята е налична за пренощуване, без помощ от инструктор. Цената тогава е единствено 25,300 йени (~$232). Ако не можете да си позволите лукса, тази и останалите стаи оферират извънреден взор към пистите на самолетите (макар че надали ще са доста евтини сами по себе си).
1 от 3
Собствениците на хотела не желаят да споделят на какви хардуер и програмен продукт действа симулаторът. Обявата за стаята обаче се появи малко след анонса на Microsoft за ново попълнение в поредицата Flight Simulator след пет години пауза.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР