Ако някой каже, че в руските бази се съхраняват само

...
Ако някой каже, че в руските бази се съхраняват само
Коментари Харесай

Времето играе за Украйна, но Кремъл има коз и модерни оръжия

„ Ако някой каже, че в съветските бази се съхраняват единствено руски оръжия, той просто не знае защо приказва.

Преждевременно е да се каже, че Украйна има преимущество в борбата с Москва на този стадий, споделя Конрад Музика, боен анализатор и шеф на Rochan Consulting, в изявление за onet.pl.

Според него Русия може да разгласи частична или обща готовност и това може да промени доста. „ Никой, който употребява наличните източници, не знае какви оръжия се съхраняват в съветските военни бази. Там несъмнено имат съвременно оръжие. Въпросът е единствено какъв брой е”, споделя специалистът.

В същото време Конрад Музика смята, че времето играе за украинците. В този подтекст той има поради въоръженията, които другите страни доставят, както и глобите, които се постановат против Русия, които ще обиден съветската стопанска система. В същото време той предизвести против деянията на ура-патриотизъм, като акцентира, че Кремъл към момента има сериозен коз в ръцете си - частичната или обща готовност.

„ Те несъмнено имат съвременни оръжия. Ако някой каже с безспорна сигурност, че в съветските бази се съхраняват единствено руски оръжия, тогава той просто не знае защо приказва “, акцентира специалистът.

В този подтекст той напомни, че през ноември 2021 година в Русия беше основана нова механизирана дивизия, подсилена с БМП-3.

„ Те би трябвало да имат по-добро оръжие от Т-62 и БМП-1. Там, в базите, несъмнено има БМП-2, танкове Т-72 във разновидности В3 и В3М. Прехвърлянето на такова оръжие по море до Калининград беше отработено по време на руско-белоруските учения „ Запад “. Определено имат съвременни оръжия, въпросът е единствено какъв брой от тях са налице в момента”, сподели специалистът.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР