Ако някога сте си задавали въпроса как жените са се

...
Ако някога сте си задавали въпроса как жените са се
Коментари Харесай

Мерилин Монро и нейните най-пазени тайни за секси вид

Ако в миналото сте си задавали въпроса по какъв начин дамите са се радвали на стегната кожа и фигура в годините преди появяването на детокса, хляба без глутен и „ умните ” устройства, ние ви предлагаме тези дребни секрети на неповторимата Мерилин Монро, която е родена на днешната дата, оповестени в Pageant Magazine.

Мерилин не обичала да съблюдава строги диети. За закуска предпочитала две сурови яйца, смесени с чаша топло мляко.

„ Често са ми казвали, че навиците ми в храненето са много странни. Но аз не считам по този начин. След яйцата нормално пия мултивитамини. Съмнявам се, че някой доктор може да предложи по-питателна закуска на работещо момиче като мен, което постоянно бърза ”, споделя звездата.
 
                             

По същия метод русокоската се храни и по време на пътуванията си. Обяда го пропущала, а вместо да седне в най-хубавия ресторант, обикаляла пазара и се купувала пържолки или черен дроб, които сама приготвяла. За гарнитура добавяла пресни моркови. „ Навярно съм половин заек ”, обичала да се майтапи Мерилин.

От желанията ѝ към месото можем да предположим, че става въпрос за тип палеодиета. Обикновено при нея храненията би трябвало да са три, а като добавка към месото се предлагат пресни зеленчуци – гъби, тиквички, моркови, както и плодове – ягоди, череши. Бобовите са неразрешени.
 
                             

Когато Мерилин желала да се поглези, си купувала сладолед.

Разбира се, актрисата спортувала. 10 минути дневно. Казва, че в никакъв случай не е считала фигурата си нещо особено.
„ Всяка заран върша извършения, към 10-минутни, формирани от мен самата. За да съм в тонус ”. Обикновено ги прави вкъщи. Признава, че в никакъв случай не се е изкушавала да тренира тенис, плуване или голф.

„ Оставям тези спортове на мъжете ”, споделя звездата.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР