Ако някога сте допускали грешката да мислите, че животът на

...
Ако някога сте допускали грешката да мислите, че животът на
Коментари Харесай

И да си крал не е лесно: Хванаха снаха на Чарлз в изневяра

Ако в миналото сте допускали грешката да мислите, че животът на представителите на кралското семейство е елементарен, ще се убедите, че това напълно не е правилно. Макар и на пръв взор животът в големите имения да наподобява блестящ и някак слънчев, в действителност сред стените на двореца се крият доста жестоки секрети. 

Днес обръщаме взор върху история, случила се обратно във времето, която обаче изигра решаваща роля във семейството. И несъмнено, още веднъж има намесени изневери и още веднъж става дума, въпреки и индиректно, за крал Чарлз Трети. Историята беше " услужливо " припомнема от следващия епизод на " Короната ", който пресъздава цялата трагична реалност тогава.

                             

Дейстивето се развива през 1996 година, когато бракът на принц Андрю (братът на Чарлз) и Сара Фъргюсън претърпя цялостен провал. Двамата взеха решение да се разведат, само че по време на процеса таблоидите разгласиха кадър, който хвърли същинска бомба в кралското семейство. На тях се вижда по какъв начин Сара е на отмора с любовника си, финансовия съветник Джон Браян в Сен Тропе. Двамата си прекарват повече хубаво, а на скандалната фотография се вижда по какъв начин Джон смуче пръстите на краката на Сара. 
                             

Разбира се, след разпространяването на фрагментите по всички медии във Англия, настъпи разкол сред членовете в кралската фамилия и Фъргюсън се трансформира в недолюбвана от фамилията персона. Джон Браян пък е видял единствено позитивните страни от тази случка и даже се гордеел, че връзката му със Сара е станала обществено притежание. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР