Ако някога получите възможност да се отдадете на интимни занимания

...
Ако някога получите възможност да се отдадете на интимни занимания
Коментари Харесай

Науката обяснява: възможен ли е сексът в Космоса?

Ако в миналото получите опция да се отдадете на интимни занимания стотици километри над Земята, сигурно ще би трябвало да се оправите с редица на практика проблеми, преди въобще да започнете, написа IFL Science.

Замразената храна във вакуумирани пликчета надали е най-хубавата за сантиментална среща, а фактът, че центърът за надзор на задачата ви следи непрестанно, също не е доста подтикващ.

А евентуално имате и доста други въпроси.

На тях дава отговор известният академик Нийл де Грас Тайсън

" Обикновено когато стане въпрос за престояване в Космоса, хората си показват среда, в която всичко се рее свободно ", изяснява той.

" Но това не е наложително изискване. Ако галактическата станция се върти, пораждат налягане, сходно на центрофуга, стига и самите вие да се въртите в съответната посока. Но в случай че не го вършиме, а просто се носите към задачата си, тогава сте в безтегловност, а там всичко към този момент е друго. Включително и сексът ".

" Ще изпитате директно законите на Нютон. Когато се носите в пространството и се придвижите към някого, безусловно може да отскочите при до момента. Движението се резервира, само че няма търкане, тъй че в случай че желаете да останете дружно ви би трябвало нещо, което да ви държи един до различен по време на естествените телесни придвижвания, които съпътстват секса ".

" Така че най-добре се запасете с доста кожени колани и всичко ще бъде наред ", приключва ученият с усмивка на уста.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР