Ако някога ни се наложи да водим кучешки живот, нека

...
Ако някога ни се наложи да водим кучешки живот, нека
Коментари Харесай

Луксозният живот на кралските коргита

Ако в миналото ни се наложи да водим кучешки живот, дано най-малко да сме корги, и то в Бъкингамския замък. Домашните любимци на кралица Елизабет Втора получават много внимание, даже за човешки стандарти, разбираме от някогашния кралски готвач Дарън МакГрейди .

В своя YouTube канал той споделя за специфичното отношение към кралските коргита, което включва и услугите на кухнята в двореца .



„ Не чаках да сготвям за кучетата на кралицата, когато започнах работа в Бъкингамския замък. Мислех, че ще сготвям за крале, кралици и президенти. Накрая върших и това, само че една от първите задания, които имах, беше да сготвям за коргитата - кралските коргита – приготвях прясна храна всеки ден “ , изяснява той и прибавя: „ Те имаха лично меню. “

Макгрейди, който е работил като част от личния състав на кралицата в Бъкингамския замък в продължение на 15 години, споделя, че от него се е очаквало да поставя специфични старания при подготовката на менюто за домашните любимци, което включвало заек, пиле, черен дроб, говеждо месо, зеле и ориз .

View this post on Instagram
Surround yourself with the ones you love on #NationalDogDay. The Queen photographed by Annie Leibovitz for V.F. Summer 2016.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on Aug 26, 2016 at 6:52am PDT
 Имаш мазни корени и сухи краища? Спасението е тук! Edna предлага Имаш мазни корени и сухи краища? Спасението е тук!
„ Най-важната част от месото беше, че всичко трябваше да бъде нарязано на фини части... с цел да сме сигурни, че в месото въобще няма кости “ , сподели МакГрейди. „ Представете си, в случай че някое от кучетата се задуши - щях да имам същински проблеми. “

Кралските кучета не са глезени единствено по време на хранене. С тях се отнасят като кралски особи и когато пристигна време за лягане.

„ Те спят в дребни плетени кошници в стаята на коргита и за тях се грижат за двама пешаци, наречени Кученце 1 и Кученце 2, по този начин ги бях нарекли “ , споделя МакГрейди за първокласните условия за живот на домашните любимци в двореца.

 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР