Ако не се храним правилно може да си докараме не

...
Ако не се храним правилно може да си докараме не
Коментари Харесай

Откриха кои две храни водят до депресия

Ако не се храним вярно може да си докараме освен проблеми с храносмилателната система, само че и меланхолия, предизвестява съветският диетолог и ендокринолог Виктор Жиляев.

Основният проблем са мазните храни като свинско, овнешко, полуфабрикати и някои млечни артикули. За усвояването на аленото месо е нужна доста сила, която от своя страна може да се употребява за възобновяване на нервната система.

"Холестеролът, който се съдържа в храни, богати на скотски мазнини, усилва риска от меланхолия с 40%. Това е открито от учени, които са създали разбор ", изяснява Жиляев.

Лекарят прикани за умерена консумация на захар: заради съмненията на кръвната глюкоза и инсулина настроението на човек може в началото да се усъвършенства, само че по-късно внезапно да се утежни.

Той посъветва да не се пие прекомерно доста кафе, изключително в случай че сте изтощени. Ако се употребява в остатък, то няма да ви ободри, а в противен случай - ще ви направи още по-уморени.

Като опция на нездравословните храни диетологът предлага средиземноморска диета - риба, морски блага, зеленчуци, плодове и растителни масла.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР