Ако не победим и на тези избори и не направим

...
Ако не победим и на тези избори и не направим
Коментари Харесай

Борисов се подигра жестоко с Кирил Петков: Вчера вика „невиждано“, „велико“, но бърка Брюксел с…

Ако не победим и на тези избори и не създадем държавно управление, на идващите няма потребност да вършим пропаганда. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти във Велико Търново. 
„ Хемус “ щеше да е стигнала до възела, на 20 км от вас, тъй като сред Плевен и Ловеч беше съвсем подготвена. Казвал съм ви, че когато направихме „ Тракия “ и „ Марица “ изкушението беше огромно да вържем и Варна и да създадем „ Хемус “, сподели още той.
 
„ Оставихме по сметка милиард и двеста, с цел да го продължат и без нас. В момента това е абсурд. Аз на ваше място нямаше да се махна от основния път, до момента в който не стартира да се строи. Трафикът минава през центъра на града. Какъв въздух обичате да дишате, бе? Защото в София доста обичат да го мерят. Тировете пушат и ви влизат в блоковете “, добави той.
„ В момента ни избавят оръжейната индустрия, изкарваме безценен ток и препродаваме съветски нефт. Има една дребна детайлност – страната възвръща ДДС-то. Ако е изнесена доста военна индустрия страната затъва с връщането на ДДС-то. Медиите обаче го описват по-друг метод. Не могат да кажат единствено дали като отидат до магазина се усещат по-богати. Касовата записка споделя друго. Велкова желае да таксува и бизнеса с 33% налог “, напомни Борисов.
Той твърдо съобщи, че ГЕРБ няма да допусне повдигане на налозите, тъй като точно ниският налог е в основата на програмата на партията му.
Вчера виждам Кирил Петков, който вика „ невиждано, ненадейно, изненадващо “. Но той бърка Брюксел с Шенген и си мисли, че белгийският министър председател има нещо общо с това.  Преди 18 часа същият този министър председател е поискал триумф и на Движение за права и свободи, както и държавно управление “, уточни той.
„ През 2009 година попаднахме в най-тежката рецесия в света. Не дадох на нито една банка да мръдне и на нито един влог да бъде опразнен. 50 лева си бяха 50 лева Сега и вие не знаете какво да си купите с тях. В Брюксел България се даваше за образец за миграционната рецесия и единствената подкрепена за това. Когато Англия излезе след „ Брекзит “ на всички страни понижиха парите, а на България дадоха плюс 200 млн. евро. След това пристигна коронавирус рецесията, БВП-то вървеше нагоре. Всичко зависи от вас и какъв брой хора ще убедите “, обърна се той към симпатизантите си.
Борисов съобщи, че с сътрудниците му ще работят, само че единствено в случай че има мощна поддръжка.
Вашите пари от джобенцата отпътуваха да се бият в Украйна и си приказваме за Евроатлантизъм, вместо страната да стъпи крепко като Полша, Румъния, те вървяха да гонят готвачките от съветското посолство, единствено и единствено нещо да демонстрират “ , заключи Борисов.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР