Ако не ни мине котка път, всички ние, феновете на

...
Ако не ни мине котка път, всички ние, феновете на
Коментари Харесай

Първият трейлър на Дюн е тук! И е епичен!

Ако не ни мине котка път, всички ние, почитателите на киното, ще затаим мирис през декември, с цел да изгледаме следващия шедьовър на режисьора Дени Вилньов, който ни омагьоса с преди няколко години – " Дюн ". Още с първите клюки, че ще можем скоро да се насладим на още една екранизация на научно-фантастичен роман на Франк Хърбърт, и то основан от режисьор от ранга на Вилньов, бяхме сигурни, че ни следва нещо извънредно.

Първият на фантастичния епос обиколи света за броени минути и провокира вълна от положителни реакции. Епичен, възвишен, въодушевяващ. Вилньов употребява действителни местоположения, с цел да пресъздаде атмосферата на действието във кино лентата, което се развива на пустинната планета Аракис,  а облиците са премислени до най-малкия подробност. За резултатите няма какво да приказваме, даже и дилетантите измежду нас затаяват мирис, до момента в който гледат. 



Сценарият е на Ерик Рот и Джон Спейдс и несъмнено, Дени Вилньо. В ролята на Пол е чаровният , а все по-популярната хубавица е Чани. е надминал себе си в ролята на Стилгар, а в звездния каст са и Джейсън Момоа като Дънкан Айдахо, Оскар Айзък и Ребека Фъргюсън като родителите на Пoл – Лито и Джесика, както и Стелан Скарсгард в ролята на барон Харконен. 

А историята е добре известна – Атреидите, под чиято власт е планетата Каладън, получават предложение да причислят към владенията си Дюн. Въпреки че подозират, че предлагането е капан, одобряват, с цел да усилят властта си. Но се оказва, че пътят на властта е бодлив и те ще би трябвало да застанат против другите аристократични фамилии, с цел да защитят позицията си. Въпреки измените, компликациите и загубите.

 



 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР