Ако много от мафиотите, родили се в българския Преход, се

...
Ако много от мафиотите, родили се в българския Преход, се
Коментари Харесай

Кирил Петков с култова реч за БГ мафията. Сравнението

Ако доста от мафиотите, родили се в българския Преход, се бяха родили в Съединени американски щати, щяха да са бизнесмени или да ръководят мултимилиардни компании. Те са се родили у нас в миг, в който системата е оптимизирала да си в сивия бранш, да имаш огромен достъп до средства, джипове и впрочем. Задачата ни е да променим разпоредбите.

Това съобщи пред " Дарик радио " Кирил Петков от " Продължаваме промяната "

" Двата % най-талантливи в едно общество се стремят към тези условия, които им разрешават развиване ", изясни още Петков и добави: 

" Задачата ни е да променим разпоредбите по този начин, че същите 2% от хората да ги накараме да трансформират метода, по който се движат. Нулева приемливост към корупцията не значи всички да бъдат вкарани в пандиза. Значи по нови правила същите тези хора да измислят по какъв начин да бъдат сполучливи в новата действителност. Важно е образецът за младежите да бъде младият академик или младият бизнесмен, а не оня, който кара джип, пуши пура и виси пред хотела. С тези от актуалните 2 %, които не са съгласни с новите правила, ще има борба ".

Точно заради тази причина по думите на Петков е належащо да бъде осъществена промяна в правосъдната система - нужно е конституционно болшинство, смяна във Висш съдебен съвет и промяна в КПКОНПИ. 

“Няма да има чадъри и непокътнати хора, разпоредбите би трябвало да са идентични за всички ”, сподели още Кирил Петков. 

Кирил Петков разяснява и обстановката в образованието и връщането в клас на децата. Според него, отдалеченото образование не може да замести присъственото, тъй като спадат резултатите на децата измерени посредством тестванията.

Кирил Петков разяснява и тематиката за Република Северна Македония. Той уточни, че методът би трябвало да се премисли. Петков счита, че би трябвало да се създадат работни групи по разнообразни посоки и да се работи по сходен метод, както са провеждани консултациите с съдружните сътрудници.

Лидерът на " Продължаваме промяната " съобщи, че е време кметът на София Йорданка Фандъкова да бъде заменена и като кмет на столицата да бъде определен нов човек.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР