Ако Кирил Петков и Асен Василев бъдат разкарани от Продължаваме

...
Ако Кирил Петков и Асен Василев бъдат разкарани от Продължаваме
Коментари Харесай

Тошко Йорданов съкруши Кирил и Асен! Ново условие към Промяната

" Ако Кирил Петков и Асен Василев бъдат разкарани от „ Продължаваме промяната “ и си понесат законовите последици, с някаква друга смяна може и да приказваме, с тази – не ".

Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Тошко Йорданов от „ ИТН “.
-->
" Ние на диалози с хора, които са държавни изменници, няма да стъпим ", уточни той.

По-рано през днешния ден претендентът от ГЕРБ-СДС за ротационен министър председател Мария Габриел съобщи, че диалозите с " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) не са в ледена ера, само че няма и слънчеви лъчи, които да разтопят ледовете. Малко по-късно Николай Денков, номиниран за министър председател от ПП-ДБ с втория мандат сподели пред публицисти, че чака да се чуе с Мария Габриел и да види по кое време ще седнат на масата да разискват същината.

" Това си е решение на ГЕРБ, в което ние не може да се бъркаме. От наша позиция това е едва и нездравословно решение ", сподели Йорданов, представен от Българска телеграфна агенция.

Според Тошко Йорданов търсене на компромис с хора, които желаят да овладеят силово страната и службите, и да нарушават законите, заявявайки го в прав текст, не е компромис и е морално укоримо. Той счита, че компромис е останалите политическите партии в този парламент да седнат и да приказват за експертен кабинет без „ Продължаваме промяната “, защото техните водачи в действителност би трябвало да бъдат задържани за държавна измяна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР