Ако карате с висока скорост своя лъскав Ford GT, последното

...
Ако карате с висока скорост своя лъскав Ford GT, последното
Коментари Харесай

Софтуерен ъпдейт спасява от пожар бързата Ford GT

Ако карате с висока скорост своя бляскав Ford GT , последното нещо, което ще желаете да видите, е по какъв начин от мотора му излизат пламъци. Оказва се, че и Ford не желае да ги види, изключително откакто по-рано тази година имаше тъкмо подобен случай в Германия. Поради това, американският авто колос ще пусне софтуерен ъпдейт, който да предотврати повече такива повреди.
Компанията ще изтегли към 200 проблематични автомобила модели 2007-18. Инцидентът при тях е провокиран от теч на хидравлична течност заради високо налягане в ауспуха.

Бързоногият Ford GT ще бъде поправен софтуерно, защото става въпрос за машинален проблем, а не недостатък, който да се задейства при висока скорост или конфликт на пътя.

Засега е докладван единствено един случай на пожар в придвижване, когато 52-годишен притежател на Ford GT го изживява край Мюнхен. Имайки поради обаче, че една численост от този модел, който има даже Gorilla Glass покритие на предното стъкло, коства цели 450 000 $ , евентуално е добре, че компанията не желае да рискува и ще оправи казуса рано, а не късно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР