Ако към обичайните симптоми на настинката – кашлицата и повишената

...
Ако към обичайните симптоми на настинката – кашлицата и повишената
Коментари Харесай

Типичните симптоми на Делта коронавируса и разлики с настинката според руски лекар

Ако към нормалните признаци на настинката – кашлицата и нарасналата температура, се добави и разстройство, се получава типичната симптоматика на Делта разновидността на ковид. Ако признаците бързо се обострят, не отлагайте визитата при доктор, съобщи пулмологът Инна Мишина пред съветския телевизионния канал " Звезда ", съобщи БГНЕС.

" Ако всички тези признаци стартират внезапно да се ускоряват - изключително гадене и диария, кашлицата прогресира и започнете да изпитвате зной, тогава най-добре да си извършите тест за COVID-19 ”, изясни Мишина.
 Проф. Коста Костов: За заразяване с Делта разновидността са нужни 15 секунди без отбрана Проф. Коста Костов: За заразяване с " Делта " разновидността са нужни 15 секунди без отбрана
След шестия месец е добре да се сложи трета доза ваксина. Това съобщи пулмологът проф. Коста Костов. Той изясни, че след шестия месец...

Според нея, при заразяване с ковид към признаците на елементарната простуда се прибавят понижаване на апетита, мощно главоболие, нощно изпотяване и обща уязвимост. Пулмологът добави, че към този момент класическият симптом на ковид - загуба на усет и подушване - може да не се появи при заразяване с разновидността Делта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР