Ако животът беше само поредица от щастливи и безгрижни дни,

...
Ако животът беше само поредица от щастливи и безгрижни дни,
Коментари Харесай

5 закона за живота, които трудно приемаме

Ако животът беше единствено поредност от щастливи и безгрижни дни, щяхме да се намираме в парадайса. Животът е както добър, по този начин и неприятен. Колкото по-лесно свикнем с тази мисъл, толкоз по-устойчиви на проблемите ще бъдем. Разберете кои са 5-те закона за живота, които мъчно одобряваме.

 
Животът може да бъде както необикновено нехаен и благополучен, по този начин и доста тежък и изпълнен с компликации. Именно с приемането както на положителните, по този начин и на неприятните моменти в живота, човек се учи и израства. Трудно е да останете с позитивна настройка и смирени, когато нещата не вървят или когато сте застигнати от покруса. Но е реалност, че колкото по-бързо човек одобри обстановката, толкоз по-лесно той ще се оправи с нея или ще я превъзмогне.Особено в случаите, когато човек няма надзор над протичащото се, а единствено надзор над това по какъв метод той реагира на него.  5 закона за живота, които мъчно одобряваме
 
Нещата няма постоянно да се случват по метода, по който вие желаете
Всички имаме цели и фантазии, за които поставяме старания да се осъществят. Но от време на време и това не е задоволително животът да се развива по метода, по който ние желаем.

Понякога той ще ни изненадва с неприятни събития, за които даже не сме предполагали. Колкото и непочтено да наподобява, би трябвало да се примирим с този факт.

Най-добрият съвет е да вършиме всичко, което е належащо, само че да не се отчайвате, когато нещата не вървят по проект.

 

 Нещата няма постоянно да се случват по метода, по който вие желаете

 
Понякога най-значимите уроци са най-трудните
Животът е като учебно заведение – човек непрекъснато би трябвало да учи своите уроци, тъй като в противоположен случай не напредва и те се повтарят още веднъж и още веднъж.

За страдание, от време на време уроците са от сложните и мъчителните.

Важното в такива обстановки е да умеем да спрем, да помислим над обстановката и да извлечем цялата информация. Неслучайно се споделя, че компликациите каляват човек и го вършат по-силен.

 

Прочетете още:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР