Ако искате смартфон с три камери, то в момента изборът

...
Ако искате смартфон с три камери, то в момента изборът
Коментари Харесай

iPhone с тройна камера през 2019 г.?



Ако желаете смарт телефон с три камери, то сега изборът ви се свежда до един единствен модел – P20 Pro нa Huawei. И по всичко проличава, че в близко време ситуацията няма да се промени… или най-малко не и в случай че държите да употребявате артикули на Apple.

Според Taipei Times, откъдето цитират анализатора Джеф Пу от Yuanta Securities, съгласно който Apple по всяка възможност щяла да предложи iPhone с три камери на задния панел не по-рано от 2019 година

Прочетете още: Следващата иновация при екраните на Apple може да е микроскопична

Както и при Huawei третият датчик ще стои зад телеобектив, предлагащ оптично 3x приближение. Може също по този начин да се спекулира, че увеличеният брой камери ще се предлага единствено на флагмански артикул. Т.е. това това ще да е третото потомство iPhone X, което би трябвало да се появи през септември следващата година.

Описваният сюжет е подкрепян и от други отзиви, като това на някогашния анализатор от KGI Securities Мин-Чи Куо, съгласно който през актуалната година обилни промени по конфигурацията на камерите на гърбовете на iPhone нямало да има.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР