Ако искате да изживеете живота си с човек със съзнание,

...
Ако искате да изживеете живота си с човек със съзнание,
Коментари Харесай

Искате да сте заедно с партньор от по-висше ниво? Бъдете готови за последствията!

 Ако желаете да изживеете живота си с човек със схващане, по-висше от вашето, бъдете подготвени да изхвърлите всички свои подозрения, страхове, привички, стандарти на мислене и държание.

Защото този човек, преди да се срещне с вас, се е движил напред с висока скорост, и няма да спре поради вас. Може да се забави за къс интервал от време. Но той няма да понижи своята скорост с цел да започнете да се чувствате по-комфортно с целия отпадък в главата си.

Бъдете подготвени да изпитате възприятие на некомпетентност.

Защото, движейки се със скорост 5 км в час, вие сте срещнали човек, който лети със 70 км в час. И в случай че не сте подготвени да вървите напред по-бързо и по-ефективно, изхвърляйки целия си отпадък с цел да настигнете колегата си – не очаквайте той да понижи скоростта си до вашето равнище.

Защото връзките са на първо място цялостно взаимопроникване и взаимно творчество, а не учебно заведение за бавноразвиващи се.

А когато един от сътрудниците не се форсира, то този, който се движи през цялото това време със скорост от 70 км в час, ще би трябвало да продължи. Ще се откъсне и ще отлети напред и нагоре. А сътрудникът, избрал да остане със своите привички и стандарти, ще пропусне шанса си да реализира това, за което е мечтал, когато е призовал към себе си високо развъртян сътрудник.

Бъдете подготвени да отворите мозъка си, да изхвърлите целия отпадък оттова.

И да вършиме това непрекъснато. Защото индивидът с висока автоматизирана скорост непрекъснато открива и изхвърля боклука от себе си, без да мисли, че това може да е мъчно. Защото за този човек смисълът на живота е в дейно развиване и самопознание.

В последна сметка, колкото по-бързо е развиването, толкоз по-силна и по-дълбока е опцията да се изрази Източникът на Единния.

И в този случай на везната на подобен човек ще се намират две неща: да се движи напред към задачата или да забави, с цел да види дали мозъкът ви се е събудил.

Осъзнаването на отговорността у този, който изостава, се крие в подсъзнателното искане към „ Бързия “ непрекъснато да  забавя.

„ Аз съм това, което съм. Трудно ми е. Аз по този начин съм привикнал да пребивавам. Развивай се самичък, а аз ще се развъртвам по собствен метод. Не мога. Не знам за какво. Просто не ми се получава. Забравям. Това са привички. “ И по този начин нататък.

Въпрос:

– А за какво тогава поискахте да имате високо развъртян сътрудник?

Ако НЕ сте подготвени да изхвърлите всичко излишно и да продължите напред, пуснете този, който е подготвен поради вас да забави темпото си. Но в случай че сте ГОТОВИ вечно и окончателно да измененията живота и себе си – направете го, а не мислете за това!

И в случай че това се случва година, две, три.. индивидът с високата скорост се забавя и става не толкоз бърз. Когато молите колегата си да забави поради вас, бъдете наясно, че колкото по-дълго се колебаете, колкото по-дълго мислите, толкоз по-бързо ще гасне искрата в Бързия, който в името на любовта и вярата в силите ви е решил да забави. И скоро няма да видите в него всичко това, поради което сте го призовали в живота си.

На везната у Бързия също по този начин са сложени: отговорност, тъй като би трябвало да избира сред Вътрешното си предпочитание да се движи напред към Източника, по-бързо и по-лесно – и вие, който мислите и чакате – по кое време у вас ще се разсъни желанието да се Развивате?

Сега, единствено изчакай, то ще се разсъни и несъмнено ще мога да те настигна, повтаря „ Бавният “. „ Бързият “ единствено въздиша и усеща по какъв начин угасва искрата. Той знае, че ще настъпи лимитът, след който ще би трябвало да напусне „ Бавния “, тъй като копнежът към Източника е всичко, което в действителност има.

Любовта на колегата е краткотрайна, материалните полезности са краткотрайни, а Копнежът към източника е безконечен.

И „ Бързият “ ще избере Източника – нещо, което постоянно е правил. Той ще напусне Бавния и ще продължи. Защото по пътя си той към този момент е срещал голям брой „ Бавни “ и „ Неподвижни “. Това не е причина да спре.

Не манипулирайте „ Бързия “ с такива изречения: Що за Високонапреднал си, в случай че не можеш да се забавиш поради мен? Как можеш да си тръгнеш, откакто аз те обичам? “

Не манипулирайте с изречения за Любовта, когато самите вие не сте в положение да отхвърлите своите стандарти и привички, с цел да започнете да се движите по-бързо, избирайки Любовта, а не Страха. Защо човек с високо схващане и отворено сърце би трябвало да жертва поради вас години от живота си? Вярвайки, че един ден ще се разсъните?

И когато се разсъните, ще можете да видите, че искрата в него е угаснала. Всичко, което имаше в себе си, той ви го даде.  Бъдете себе си. Избирайки себе си – Избирайте Любовта.

източник psychology-age

10-те равнища на съзнанието – на кое равнище се намирате вие?

 

В езотеричните обичаи е всекидневно да се разграничават избрани равнища на съзнанието. Всяко равнище има лично схващане за истината. На какво равнище сте вие? 1. Физическото равнище на схващане. На…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР