Ако искаме да произвеждаме руската ваксина Спутник V, ще имаме

...
Ако искаме да произвеждаме руската ваксина Спутник V, ще имаме
Коментари Харесай

Румен Петков: Направиха лоша услуга на Радев

" Ако желаеме да произвеждаме съветската ваксина Спутник V, ще имаме цялостната поддръжка. Това ме увериха в Москва ". Това съобщи водачът на АБВ Румен Петков пред Българска национална телевизия.

" В АБВ не гледаме на доцент Мангъров като на оръжие. Българинът би трябвало да има оптимално доста информация и да чуе другите гледни точки. Аз почитам Георги Първанов прекомерно доста и сме уважавали разликите които имаме (Георги Първанов изрази противоречие Мангъров да е в изборните описи - б.ред.). Днес се чух с господин Първанов. По въпросите с енергетиката да вземем за пример с него нямаме никакви разлики ", изясни Петков.

Той напомни, че АБВ е напуснала предходното държавно управление на ГЕРБ по лично предпочитание. " Борисов е отровен и никой няма да се хване с него, с цел да се самоотрепе. Въпреки това, до изборите има прекомерно доста тежко политическо време. Четвърти кабинет на Борисов ще е удар за обществото. В същото време митингът беше предаден. Преди месеци още казахме, че Борисов има три инструмента - пазаруване, администриране и корпориране на вота, само че никой не ни послуша. За нас, като българи, не е хубаво някой да ти споделя " няма да върша политически план " (Мая Манолова - б. ред.), а по-късно го правиш ", разяснява някогашният вътрешен министър.

" Намерението на Радев за втори мандат е доста съществено решение. Тези, които го побързаха да го поддържат, му вършат неприятна услуга. Много се трежова този анонс на президента да не измести фокуса от проблемите със земеделието, с енергетика, за това, че сме платили милиарди за самолети, за които няма чертежи ", сподели още Румен Петков, написа Епицентър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР