Ако искам, винаги мога да го набия, но няма да

...
Ако искам, винаги мога да го набия, но няма да
Коментари Харесай

Руди Гела за сблъсъка в НС: Митев е смешник, само му разроших перчема! Ако искам мога да го набия

„ Ако желая, постоянно мога да го набия, само че няма да го върша аз, а него и другите мошеници ще ги набие българският народ. Тези хора би трябвало да вървят единствено в психиатриите, не и в националните малките екрани и Народното събрание. Тук нямат място. Що се касае до Искрен Митев за две години не съм останал с усещане, че схваща от нещо. Той е неуравновесен и всички му се подиграват “. Това сподели самостоятелният народен представител Радостин Василев във връзка абсурда с досегашния си сподвижник Искрен Митев от ПП-ДБ, предава Флагман.
Той се опита да иронизира сътрудника си и означи, че Митев през днешния ден бил изключително разчувствуван, тъй като „ чествал Петльовден “.
Василев посочи, че е чул от депутата от ПП-ДБ да го назова „ изменник “, само че той в началото не му обърнал внимание. После обаче при разминаването му го „ блъснал с рамо “ и се наложило „ леко да му разроши перчема, като платно на корабна мачта “, изясни самостоятелният национален фаворит.
„ Не ме карайте да разясня перчема на този човек. В Народното събрание се случват значими неща, Искрен Митев не е измежду тях. Той по-добре да отиде на консултация в психиатрията. Ако пък не желае – да върви да дава изявление на Цветанка Ризова “, добави в типичния си жанр Радостин Василев.
Искрен Митев от своя страна отхвърли да е удрял или удрян Радостин Василев. По думите му някогашният състезателен министър му протегнал ръка два пъти, само че не съумял да го уцели.
„ Блъсна ме на влизане в залата с рамо, след което ми посегна, ръката му стигна съвсем до мен, само че не ме удари “, разгласи Искрен Митев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР