Ако имаме правителство с третия мандат, ще бъде по някаква

...
Ако имаме правителство с третия мандат, ще бъде по някаква
Коментари Харесай

Марая Цветкова: Правителство с третия мандат няма да е по политическа логика

" Ако имаме държавно управление с третия мандат, ще бъде по някаква друга логичност, не по политическата ". Това сподели пред БНР Марая Цветкова, политолог.

Според нея президентът не може да се отдалечи от гласоподавателите на Българска социалистическа партия и по тази причина е връчил третият изследователски мандат на социалистите:

" Българска социалистическа партия са хора, които не харесват тези, които не вървят по тяхната политическа линия, това съобщи и госпожа Илияна Йотова на Румен Радев при започване на президентския му мандат. Това се случва и в този момент. А и за господин Радев са доста по-ценни тези гласоподаватели, които незабавно го утвърдиха, а не тези, които се присламчиха към неговата фигура по време на митингите през предходната година ".

По думите на Цветкова са доста малко евентуални възможностите на " ИТН " да преобърнат към този момент декларираната си позиция да не поддържат кабинет с третия мандат.Тя дефинира като обикновено понижаването на поддръжката за Има Такъв Народ: " Все по-възможно е ГЕРБ да станат още веднъж първа политическа мощ, с помощта на дейностите на Има Такъв Народ. Нормално е част от гласоподавателите да изберат още веднъж Борисов, тъй като той им е прочут ".Интервюто на Снежана Иванова с Марая Цветкова в предаването " Хоризонт за вас " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР