Ако имам тази възможност, за 15 до 30 дни ще

...
Ако имам тази възможност, за 15 до 30 дни ще
Коментари Харесай

Борисов с голямо обещание. Какво ще стори само за 15 дни

Ако имам тази опция, за 15 до 30 дни ще реша казуса с миграцията, даде обещание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който беше в Стара Загора във връзка Есенната районна академия на Жени ГЕРБ.

„ Навсякъде в Европа даваха за образец България и Борисов с най-добре охраняваната шенгенска граница без никакви бежанци, а вижте сега какво става, когато ГЕРБ не е на власт “, разяснява той.
-->
Борисов беше безапелационен, че в Европа би трябвало да се върнат на власт систематичните партии, каквато е ГЕРБ. Той дефинира ръководството на " Продължаваме Промяната " (ПП) като „ тежка корупция, голяма инфлация, голямо обедняване, напълно неохранявана шенгенска граница “.

„ Аматьори си разрешават да дават оценка на ГЕРБ. Днес излезе оценката на Стандард енд Пуърс, която показва, че растежът през идната година ще е по-малко от един % при инфлация от 15 на 100, това е злополука “, сподели още той. Според водача на ГЕРБ това са две несъвместими неща. От думите му стана известно, че съгласно него България няма да влезе в еврозоната и към този момент би трябвало да догонва Румъния, като даде образец, че преди две години " ние първи влязохме в чакалнята на еврозоната ".

Борисов счита, че има излаз от политическата рецесия. „ Шанс има в този момент след сключване на документ, в който ясно да се показва какви задания ще има държавно управление, и то да бъде с мандат шест месеца или най-вече до локалните избори. Това е техническо държавно управление, което би трябвало единствено да свърши едни задания. Така няма да се оцапаме с обединения, които не желаеме “, разяснява още той.

Борисов разяснява зародилия спор сред някогашния министър председател Кирил Петков и народния представител от " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски по отношение на изказванието на Свиленски, че Петков " държи кодовете на машините " за изборите. „ Не мога да допускам, че се постанова да се съглася с Българска социалистическа партия, висша степен на корупция е да откраднеш изборите ", съобщи той. " Ако Свиленски беше споделил, че Борисов като министър председател е държал кодовете, през днешния ден щеше да има митинги и какво ли не ", сподели той и акцентира, че това е доказателство за политическата изолираност, в която се намира Политическа партия. 

Борисов уточни още, че той е " за " машинното гласоподаване и подсети, че то е въведено от ГЕРБ. " Само че пристигнаха хора, които настояват, че държат кода. И аз съм податлив да имам вяра на Свиленски ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР