Ако има санкции към Русия, ние трябва да сме започнали

...
Ако има санкции към Русия, ние трябва да сме започнали
Коментари Харесай

Борисов се разбесня! И посочи гоемия си страх

„ Ако има наказания към Русия, ние би трябвало да сме почнали построяването на нова нуклеарна мощ. Ние сме „ за “ наказания, само че и ускорено строителство на нуклеарни мощности - по този начин работи ГЕРБ. Ако не в този момент, след 2 април ще го създадем “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията си, заяви novini.bg.

" Струва ми се много необичайно тези, които клечаха пред държавното управление, Радев сподели, че Крим е съветски. Колегите от " Да, България “ го поддържаха, вървяха да клечат против нас. И техните остри заявления и шумни тупаници пред президентството, не носят нищо. Ние сме се борили от първия ден. Сега щели да вършат митинг. Искат ли, когато през днешния ден са оповестили митинг, аз да отида и да подвигна пестник също? ", пита той.
-->
" Аз съм ни вкарал в банковия съюз с моя екип. Вие за две години къде ни вкарахте? Дойде последната нощ да се сетят за закон за пране на пари, който неодобряваха. Криза с тока, рецесия с инфлацията, рецесия, рецесия, рецесия! Радев си е подобен, той разгласи, че Крим е съветски, следва си тази политика. Виновниците не са в Президенството, а пред него “, акцентира Борисов.

" Сега към този момент, който не охули Радев, към този момент ще стане неприятен. Налепиха се на плакатите с тях, бе хора, толкоз ли къса памет имате? “, попита водача на ГЕРБ.

Когато държавното управление на Христо Иванов взимаше по 1 лева, този който ядеше баницата, никой не му опонира. Ситуацията е същата, единствено ги няма Киро и Асен в ръководството и в този момент цената е ниска, тъкмо с 1 лева Някакви въпроси има ли по тая тематика? Няма! Радев е принципен човек, това е неговото схващане “, продължи Бойко Борисов.

" Истински се надявам партията на Промяната в един миг да не се трансформира в " Да, България ". Те не желаят да поемат отговорност, да има държавно управление. Те желаят някой да тричат, да се разходят за един час и да кажат " У-у-у ", акцентира Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР