Ако има правителство с гласовете на ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ, Възраждане“

...
Ако има правителство с гласовете на ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ, Възраждане“
Коментари Харесай

Копейкин съвсем изтрещя, вика с пяна на устата: След Гешев и Къро, Щатите готвят нещо и за мен!

Ако има държавно управление с гласовете на ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ, „ Възраждане “ ще призове за протест пред Народното събрание. „ Ще ви призовем да излезем дружно пред Народното събрание и да влезем дружно вътре! “, съобщи злобен до краен лимит Костадин Костадинов в лайф във Facebook.
Той повтори заканата си депутатите му да пречат на всевъзможни опити на политици от ПП/ДБ да се изричат от трибуната на Народното събрание и разгласи, че страната се тласка към революция.
Костадинов не спести прилагателни към политическата класа, в това число „ национални предатели “, „ фашизирани инфантили “, „ подчовеци “, „ позорни видове “, „ изверги “, „ наслойка “, „ невъзпитани обикновени същества “, „ позор за човешкия жанр “.
Лидерът на „ Възраждане “ навърза атентата против основния прокурор, убийството на Къро в Южна Африка и гибелта на юрист Асен Джингов от адвокатската фирма „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков “, в която работеше Лена Бориславова. Костадинов приписа трите смъртни случая на новия американски дипломат и съобщи, че евентуално се готвело и нещо против него.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР