Ако има някой в кралското семейство без сериозни провинения пред

...
Ако има някой в кралското семейство без сериозни провинения пред
Коментари Харесай

Когато принц Уилям е... русалка

Ако има някой в кралското семейство без съществени " прегрешения " пред обществеността, то това несъмнено са принцът и принцесата на Уелс. Те са образец за подражателство и съблюдават прецизно всички условия, които някой може да има към бъдещи крал и кралица на Англия.
 Принц Уилям и първите му действия в Сингапур, свързани с Earthshot Prize
Азиатските занимания на принц Уилям

Принцът е в Сингапур без Кейт

Затова и никой не чака ненадейно принц Уилям да си завоюва статут на секс знак. Това се случи след пътуването му до Сингапур за връчването на екологичните награди Earthshot предходната седмица.

В формалния профил на принца и принцесата на Уелс в Instagram се появи видео, на което Уилям се гмурка сред коралови рифове. На него той е с плавници и шнорхел, а всичките му почитатели могат да видят в каква чудесна физическа форма се намира.

Последваха доста мнения, които се възхищават от мускулестата физика на принца или означават многочислените му гении, сред които е и гмуркането. " Принц Уилям е нимфа ", пък отбелязва един от коментиращите.

По време на престоя си в Сингапур взе участие и в обичайна конкуренция с драконови лодки, където показва - сходно на брачната половинка си, че никоя спортна дисциплинираност не може да му се опре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР